HIDENOBU SUZUKI

"EMPATHY BY THE POWER OF ART OVERCOMES ALL LINGUISTIC BARRIERS"

Etiketti.

TURVALLISUUS & RAJAT

 

Kunnioitathan rajojani. Mikäli minusta tuntuu, että suostumukseni, turvallisuuteni, tai mukavuuteni on uhattuna tapaamisemme aikana, pidätän oikeuden päättää tapaamisemme välittömästi ilman maksun palautusta. En epäröi ottaa poliisiin yhteyttä, mikäli tilanne sitä vaatii.

Harrastan turvaseksiä, eli suojaus tapahtuu kondomilla. Valikoimani on erittäin laaja ja kattava, joten voimme hyvin tutustua siihen rauhassa, löytääksemme juuri sinulle sopivan. Lisäksi minulla on "naistenkondomeja". 

HUOM! Häivetekniikkka, "stealthing", eli kondomin poistaminen kesken toiminnan on rikos. 

 

Pidän huolta turvallisuudestani. Ilmoitan läheiselleni kaiken olevan kunnossa, mikäli pidennämme tapaamistamme.

 

PERUUTUKSET & MYÖHÄSTYMINEN

 

Mikäli et saavu paikalle (ilman ilmoitusta hyvissä ajoin etukäteen, tai olet myöhässä yli 15 minuuttia ilmoittamatta), et voi varata uutta aikaa enää tulevaisuudessa. Ilmoitukseen ei tarvitse merkitä erityistä syytä. Minä kunnioitan sinun aikaasi, kunnioitathan sinäkin minun.

Ymmärrän, että joskus elämä sattuu suunnitelmien tielle. Jos sinun täytyy sopia tapaamisellemme uusi ajankohta, arvostan mikäli teet sen mahdollisimman pian. Sama pätee mahdollisiin myöhästy
misiin. 

 

YLEISESTI

 

Jotta tapaamisemme olisi molemminpuoleinen ilo, odotan sinulta yleistä kunnioitusta ja hyviä käytöstapoja. Aivan kuten minäkin olen kunnioittava ja kohtelias sinua kohtaan.

Olethan ystävällinen, ja käytät kylpyhuonettani siistiytyäksesi, mikäli sinulla ei ole ollut mahdollisuutta siihen viimeiseen tuntiin. Tarjoan aina puhtaan ja mukavan pyyhkeen, hygieniatarvikkeita, ja suuvettä, jos tapaamme luonani (tällä hetkellä vain outcall). Tavatessamme olen itsekin aina siisti, huoliteltu, ja puhtaan raikas.

 

Molemminpuolinen luottamus on minulle kunnia-asia. Se mitä meidän välillämme tapahtuu, jää meidän väliseksemme. Kuvaaminen ja siihen rinnastettava toiminta on myös rikos, ja ehdottomasti kielletty, myös Suomen laissa. Kaikesta rikollisesta toiminnasta teen rikosilmoituksen välittömästi.

 

Laatu korvaa monessakin mielessä määrän. Mikäli haluat tuoda mukanasi jotain tuliaisia, tai luonasi yllättää minut lahjalla, tämä kannattaa pitää mielessä.

 

Valmisteluihini menee aikaa. Pyydänkin, että lähettäisit varaustoiveesi vähintään päivää aikaisemmin. Tämä on meidän molempien eduksemme, sillä siten varmistan, että olen täysin valmiina juuri sinua varten. Toivottavasti ymmärrät tämän.

 

 

OLETKO VAIN UTELIAS...?

 

Olet lämpimästi tervetullut. Sillä ei ole väliä, oletko nainen tai jotain muuta sukupuolta. En odota sinun olevan tiettyä seksuaalista suuntautumista. Sinun ei tarvitse luokitella itseäsi millään tavalla. Jos olet kiinnostunut mahdollisuudesta sukeltaa lempeästi seksuaalisuuteesi käytännön tasolla, olen sinua varten. Huomioithan, etten ole seksuaaliterapeutti. Mikäli tälläiselle ilmenee tarvetta, ohjaan sinut mielelläni osaavalle ja turvalliselle alansa ammattilaiselle. Ota silti rohkeasti yhteyttä, vaikka et ole varma, mikä olisi sinulle parasta. 

Turvallisessa ja hyväksyvässä ilmapiirissä voit tuntea itsesi vapaaksi. Tulet juuri sellaisena kuin sinä päivänä olet. Toivotan sinut tervetulleeksi tälle matkalle, joka auttaa sisäistämään, ettei seksuaalisuudessa ole kyse pelkästään seksistä. Kun varaat aikaa, merkitsethän kaikki toiveesi, jotta voin pitää huolen että kaikkiin tarpeisiisi vastataan, ja että olen oikea palveluntarjoaja juuri Sinulle.

 

 

En syrji pohjautuen ikään, etnisyyteen, kokoon, sukupuoleen, uskontoon, ihonväriin, vammoihin, tai kansallisuuteen.