Usein kysytyt kysymykset.

JOKIN VIELÄ MIETITYTTÄÄ?

Oletko oikeasti suomalainen?


Kyllä, 100%.

Mitä tulee ulkonäköön, kauniit kasvoni ovat viehättävä ja tasapainoinen yhdistelmä voimakasta pohjoismaalaista ja siroa keski-eurooppalaista, kiitos esi-isieni. Ihoni on luonnostaan hyvin vaalea, joten mikäli olen viihtynyt enemmänkin auringossa, voit todennäköisesti löytää rusketusrajani...

Esittelen sinulle mielelläni myös Helsinkiä! Ehkä tutustumme johonkin loistavista ravintoloista, tai nautiskelemme kulttuurin tai urheilun parissa? Ehdottaa voit itsekin!
Millaisia palveluita tarjoat?


Lähtökohtaisesti tarjoan seuraa GFE (girlfriend experience)-hengessä. Suomessa tarjoan sekä seksi- että täysin platonista seuralaispalvelua. Ja tietenkin kaikkea näiden väliltä!

(Sekä seksin osto, että myynti on Suomessa laillista, ellei myyjä ole alaikäinen, paritettu, pakotettu, tai ihmiskaupan uhri. Olen Suomen kansalainen, teen työtä itsenäisesti, omasta halustani, ja olen itse tietoisesti valinnut tämän työn. Jos ja kun vierailen maassa, jossa seksityö on laitonta, ja se katsotaan vaaralliseksi, raha vaihtaa omistajaa ainoastaan aikaa ja seuraa vastaan. Kaikessa muussa toiminnassa, jota saattaa ilmetä, on kyse henkilökohtaisista valinnoista kahden tai useamman suostuvaisen ja lain mukaan täysi-ikäisen välillä. Kyseessä ei tällöin ole millään tavalla sopimus, tai korvauksen alainen toiminta.)

Lisää löydät Kuka?-osiosta.
Miten pukeudut tapaamisellemme?


Koska luet vastausta juuri tähän kysymykseen, uskon ulkoisen olemuksen olevan sinulle tärkeä tavalla tai toisella. Niin minullekin! Minulla onkin aika hyvä valikoima, mitä pukea. Erilaisista rooliasuista cocktail-mekkoihin. Otan myös aina mielelläni vastaan juuri sinua miellyttäviä asuja ja asusteista stay-uppeista mekkoihin ja alusvaatteisiin.

Mikäli sinulla ei ole erityisiä toiveita, pukeudun yleensä seksikkäästi pitsiin.
Kun menemme ulos, pukeudun aina tilanteen vaatimalla tavalla viimeisen päälle. Mutta yksi varoitus on annettava! Vaikka rakastankin korkokenkiä, en kävele niissä pitkiä matkoja.
Mitä tapaamisellamme tapahtuu?


Ensinnäkin - Olet hyviss käsissä. Oletko ensimmäisiä kertoja ottamassa yhteyttä seuralaiseen? Älä huoli. Koska olet täällä, olet varmaankin tehnyt jo paljon taustatutkimusta. Nettisivujeni läpikäymisen pitäisi antaa sinulle aika hyvä kuvan siitä, mitä odottaa. Ymmärrän, ettei kaikkiin kysymyksiisi ja huoliisi löydy vastausta täältä, joten varmistuttuasi ettei vastausta tosiaan löydy, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla. Olen todella hienovarainen, tahdikas ja ennen kaikkea luotettava. Joten vaikka olisit korkeammassakin asemassa millä tahansa elämän alueella, salaisuutemme pysyvät aina kahdenkeskeisinä. Molemminpuolinen yksityisyys on minulle kunnia-asia. Miten voit varmistua siitä, että saat mitä haluat? Tärkeintä on, että kerrot minulle mitä haluat :-). Kerron kyllä heti, mikäli jokin toivomistasi palveluista ei kuulu valikoimiini. Ja kyllä, en ole konkreettisesti vastannut kysymykseen. Kuka?-osio antaa käsityksen siitä, mitä pääsääntöisesti tarjoan, mutta voit aina, aina myös kysyä. Olen hyvin avomielinen persoona, etsin uusia kokemuksia ja olen aina innokas oppimaan uutta. Mikäli sinulla on jokin "oma juttu", mutta et näe sitä täällä, etkä pelkää olla koekaniinina - laita sähköpostia!
Käytännössä: Kerro mitä toivoisit, ja räätälöidään tapaamisemme sisältö sen pohjalta.

Muutama vinkki: Rentoudu! Juttelemme, toivottavasti hieman nauramme, ja tutustumme toisiimme. Ihan kuin millä tahansa treffeillä tai tapaamisella. Ja jos tiedät, että olet kovaa jännittäjä-tyyppiä, jonka on vaikea rentoutua, suosittelen sinua valitsemaan tapaamisen kestoksi vaihtoehdoistasi pidemmän. Näin meille jää enemmän aikaa antaa tilanteen kehittyä luonnollisemmin. Parempi katsoa kuin katua!
Miten minun kannattaisi valmistautua tapaamistamme varten? Miten sinä valmistaudut?


Pidän todella hyvää huolta hygieniastani ja ulkonäöstäni, ja tapaamisellemme panostankin aina täysillä. Odotan samaa asiakkailtani, jotka tapaan. Tähän kuuluu hampaiden harjaus, ja mahdollisen parran/sängen siistiminen/sheivaus (sekä pesu) ja huolellinen suihkussa käynti. Suihkussa voit käydä aina luonani. Tarvittaessa tarjoan myös muut tarpeet (hygienisesti).

Meidän molempien mukavuuden vuoksi toivon sinun käyttävän tarpeeksi aikaa tähän valmistautumiseen. Toivon, etten joudu pyytämään sinua käymään suihkussa uudelleen. Tarjolla on aina puhdas pyyhe, ja toivon myös sitä, että kuivaat itsesi hyvin.

Huolehdin itsestäni ja ympäristöstääni. Kunnioitathan vaivannäköäni käytökselläsi ja toiminnallasi.
Ennen kuin tapaamme, käyn läpi mitä olemme sopineet. Käytän aikaa laittautumiseeni, sisältäen asun, hiukset ja meikin. Varmistan, että tapaamispaikkamme on siisti ja puhdas yksityiskohtia myöten. Arvostan erityisesti asiakkaita, jotka osaavat kunnioittaa tätä vaivannäköäni.
Voinko viedä sinut syömään/konserttiin/näyttelyyn/tapahtumaan?


Ehdottomasti! Rakastan hyvää ruokaa, ja kivaa toimintaa. Kuka?-osiosta löydät omia suosikkejani. Hinnasto on kaikille sama.
Voinko tuoda sinulle lahjan?


Kyllä!

En odota sitä sinulta, mutta lahja lämmittää aina mieltäni.

Kuten sanottu, en tietenkään kieltäydy lahjoista, (rakkauden kielenä lahjojen antaminen osuu ja uppoaa joka kerta), päin vastoin. Mutta se, mitä arvostan kaikista eniten, on kunnioitus, avoimuus ja aito kontakti. Joten älä myöskään ajattele, että lahjan antaminen olisi jotenkin välttämätöntä, jotta tapaamisemme olisi ikimuistoinen. Minulla on korkean tason standardi palveluilleni jokaisen tapaamani asiakkaan kanssa - toit sitten lahjaa tai et.
Mikäli kuitenkin haluat tuoda jotain mukanasi, katso ideat Hemmottele-osiosta!
Voinko ottaa kuvia tai videota tapaamisellamme?


Ehdottomasti et. Koskaan.
Voit liittyä postituslistalleni ollaksesi osa sisäpiiriä! Saat kuvia ja päivityksiä ennen muita, kerran, pari kuukaudessa.
Terveysasiat mietityttävät minua...


Terveyteni on erityisen tärkeä asia minulle. Kuten sinunkin terveytesi on. Käyn säännöllisesti testeissä ja tarkistuksissa, ja ehdottomasti suosittelen samaa sinulle. En ota minkäänlaisia turhia riskejä. Ole ystävällinen, äläkä käytä voimakkaita hajusteita tapaamisellamme, sillä saatan saada niistä päänsärkyä.
Miten huolehdit yksityisyydestä?


Tapaamispaikkaani on helppoa ja huomaamatonta saapua.

100% molemminpuolinen luottamuksellisuus on osa kaikkia palveluitani.

Kuvani: Käyn asiakkaitteni kanssa usein ulkona syömässä, erilaisissa tapahtumissa ja reissuissa. Tämän lisäksi elän kuitenkin täyttä elämää työni ulkopuolella. Tästä syystä en näytä kasvojani kuvissa. En ole koskaan näyttänyt, enkä tule koskaan näyttämään. Lisäksi kuvissani et näe myöskään muutamaa pientä tatuointiani.
Sähköposti: Turvallisuussyistä käytän protonmailia, jota suosittelen myös sinulle. Protonmail tarjoaa mahdollisuuden enkryptatuihin sähköpostiviesteihin, jotka voit avata ainoastaan tietyllä salasanalla. Kaikki lomakkeet, jotka lähetät nettisivujeni kautta, tulevat ainoastaan tähän sähköpostiini. Tieto tulee vain ja ainoastaan minulle, ja minä olen ainoa henkilö, joka lukee viestisi.

Puhelin: Mikäli emme ole sopineet toisin (tiettyä aikaa, tai jos sinulla on tietty numero, johon voi ottaa yhteyttä), en ikinä ota sinuun yhteyttää puhelimitse. Puhelinvastaajassani ei ole henkilökohtaistettua viestiä. Puhelimeeni soittamalla ei siis voi saada minkäänlaista tietoa minusta. Mm. tästä syystä, en vastaa puheluihin mikäli meillä ei ole sovittua soittoaikaa. Mikäli haluat viestiä puhelimitse, kerrothan siitä minulle. Parhaiten yhteyttä ei-kiireellisissä asioissa saat minuun sähköpostitse.
Julkiset paikat: Ole ystävällinen, älä lähesty minua millään tavoin tapaamisemme ulkopuolella. Vaikka näyttäisin olevani yksin, en välttämättä ole. Jos näen sinut julkisilla paikoilla, en koskaan lähesty sinua millään tavoin, tai muutoin ilmaise että tuntisimme, vaikka näyttäisitkin olevasi yksin. Olen hyvin yksityinen ihminen, ja haluan pitää siviilielämäni täysin työstäni erillään. Kiitos ymmärryksestä!
Olemme tavanneet. Voinko tervehtiä sinua?


100% molemminpuolinen luottamuksellisuus on osa kaikkia palveluitani.

Ole ystävällinen, älä lähesty minua millään tavoin tapaamisemme ulkopuolella. Vaikka näyttäisin olevani yksin, en välttämättä ole. Jos näen sinut julkisilla paikoilla, en koskaan lähesty sinua millään tavoin, tai muutoin ilmaise että tuntisimme, vaikka näyttäisitkin olevasi yksin. Olen hyvin yksityinen ihminen, ja haluan pitää siviilielämäni täysin työstäni erillään. Kiitos ymmärryksestä!
Minulla on numerosi. Voinko soittaa ja varata ajan?


Kyllä, jos olemme tavanneet viimeisten kolmen kuukauden aikana. Varaa-osiosta löydät soittoajat, jotka ovat tällä hetkellä voimassa. Elän kiireistä ja täyttä elämää joten vain näinä aikoina voit soittaa ja varata ajan. Muutoin varaukset puhelimitse eivät ole mahdollisia. Uudet asiakkaat: Käytä aina varauslomaketta. En myöskään tekstiviestittele tapaamisaikamme ulkopuolella muissa, kuin tapaamiseemme liittyvissä asioissa. Suosin aina suoraan asiaan-tyyppistä kommunikaatiota tapaamisesta ja sen sisällöstä sovittaessa.
Voinko pidentää tapaamistamme kesken kaiken?


Olen todella imarreltu, jos sinusta tuntuu siltä!

Vaikka yleensä elänkin aikataulun mukaan, aina saa kysyä!
Tapaatko vammaisia asiakkaita?


Ehdottomasti! Olet tervellut riippumatta iästäsi (K-18), etnisyydestäsi, kansallisesta taustastasi, koostasi, sukupuolestasi, kyvyistäsi tai vammoistasi.

TÄRKEÄÄ! Kun teet varauspyyntöäsi, huolehdithan, että kerrot kaikista mahdollisista yksityiskohdista, jotka voivat olla oleellisia tapaamisellamme

Näissä asioissa en voi auttaa:

- Mikä tahansa nostaminen.
- Erityiset, fyysiset järjestelyt outcall-paikassamme. - Alennukset. Sama hinnasto pätee kaikille.
Asiat, jotka eivät haittaa minua: - Työskentely henkilökohtaisen avustajasi kanssa järjestelyjä varten. Huolehdithan, että avustaja ymmärtää palveluiteni molemminpuolisen luottamusvaateen, yksityisyyden, ja tahdikkuuden. Kaikki samat säännöt pätevät, vaikka olisin yhteydessä myös avustajaasi. - Erityisten lelujen, yms. käyttö meidän molempien mukavuuden takaamiseksi. - Tapaaminen julkisella paikalla, vaikka tarvitsisitkin apua liikkumisessa. Huomioi kuitenkin, etten kykene auttamaan sinua portaissa, tms. joten kaikki järjestelyt pitäisi tehdä tämä aspekti huomioiden.
Onko sinulla ystäviä, joita voisimme myös tavata? Voinko tuoda oman ystäväni mukanani tapaamiselle?


Kyllä ja kyllä!

Järjestän mielelläni tapaamisellemme jonkun kauniista ja upeista ystävistäni. Tai vaikka pari. Kerro minulle mitä sinulla on mielessäsi, ja liikutaan siitä eteenpäin.
Ennen kuin voimme tavata sinun ystäväsi kanssa, haluan ensin tavata kanssasi kahden. Jos meidän kemiamme pelaavat, voimme suunnitella jotain enemmänkin.
Tapaatko pareja? Entä naisia, tai muun sukupuolisia?


Kyllä, ja kyllä!

Varatessasi, kerrothan mitä olet hakemassa.

Ymmärrän, että sivustoni on rakennettu huomion pääpainon ollessa miehissä, sillä suurin osa asiakkaistani on miehiä. Mutta tapaisin sinut enemmän kuin mielelläni, ja olen todella innoissani siitä, mitä se meille molemmille voi parhaimmillaan antaa.
Onko sinulla erityisiä etuja vakioasiakkaille? Voinko solmia kanssasi sopimuksen, jonka mukaan et ota muita asiakkaita vastaan?


Hinnasto on sama myös vakioasiakkailleni. Uskon voimakkaasti toistemme tukemiseen. Tästä syystä haluan tietenkin pitää erityistä huolta vakioasiakkaistani muilla tavoin. Asiakkaalle, jonka kanssa hommat toimivat, haluan luonnollisesti järjestää hänelle sopivia aikoja hieman joustavammin mahdollisuuksien mukaan. "Quid pro quo".

Palveluihini eivät kuulu voimakkaasti etukäteen määritellyt sopimukset, jotka rajoittavat liikaa villiä ja vapaata persoonaani. Nautin suuresti myös uusien ihmisten tapaamisesta!
Minulla on kysymys, johon et ole vastannut tässä.


Selvisit kaikista kysymyksistä! Hyvä meille molemmille!

Jos jokin jäi kuitenkin vaivaamaan, voit aina jättää minulle uuden kysymyksen.

Ole ystävällinen, ja ota minuun yhteyttä yhteyslomakkeellani, tai kysy tehdessäsi varauspyyntöä.